„Arta de a fi psiholog nu se invata, ci se traieste si se experimenteaza, deoarece nu exista un complex de canoane care sa-ti dea cheia misterelor psihice, a structurilor diferentiale ale vietii sufletesti.

Simtul psihologic este expresia unei vieti care se contempla pe sine in fiecare moment si care in celelalte vieti vede numai oglinzi. Ca psiholog, consideri pe toti ceilalti oameni parti din tine, franturi ale fiintei tale.„ Emil Cioran

Psihoterapia  este un proces vindecător. Prin terapie înveți să ai curajul să spui cuvintele pe care n-ai avut îndrăzneala să le rostești, dar care doresc cu ardoare să ţâşnească la suprafață.

Psihoterapia îți oferă o scena sigură pe care poți juca şi poți să simți cum Sinele își permite să ți  se „prezinte„ și să-și „danseze„ potențialul, permițand catalizarea autocunoașterii și re-unificarea. .

Călătoria prin terapie este un pelerinaj prin surplusul tău de realitate, este o drumeție curajoasă spre Tine. Este o plimbare prin cele mai adânci cotloane, frici, umiliri, ruşine ascunsă, speranţe şi visuri abia şoptite , care te indrumă în final din nou spre realitatea exterioară.

Psihoterapia îți oferă o scenă sigură pe care îți poți expune în siguranţă Sinele, astfel încât experiențele de viață să poate fi înţelese mai bine.

În “creşterea” ta personală, te scufunzi în propriile experienţe de viață, prin tehnici maleabile și flexibile. Toate achiziţiile timpurii  învăţate, formează baza pentru schemele cognitive de mai târziu. Tot ceea ce ai acceptat ca fiind adevărat despre tine în primii ani din viaţă devine fundaţia pe care ți-ai construit credinţele despre cine ești, credințe pe care le-ai purtat în adolescenţă şi mai apoi în viaţa de adult .

Sinele este Adevăr. In Adevăr trăiești o relaxare deplină a intregii ființe, este starea noastră naturală, fără complexitate sau preocupare, este o cufundare deplină în propria ființă.

Psihoterapia și transformarea spirituală nu sunt procese diferite. Aceste procese au ca obiectiv evoluția personală, eficiența în toate acțiunile tale, descătușarea puterilor incredibile ale propriei tale minți. In căutarea necontenită a Sinelui, descoperi că ești propriul tău mister!