Despre cabinetul nostru

A cunoaşte sufletul unui om înseamnă că acela va trece printr-o revoluţie, pentru că, dacă vrea să-i cunoşti sufletul, trebuie să devină vulnerabil, total vulnerabil, deschis. E riscant pentru cel ce devine vulnerabil, pentru că niciodată nu ştie cum vei gestiona și cum va gestiona momentul cunoașterii tuturor secretelor și a tuturor ascunzişurilor lui. De aici frica. De aceea ne deschidem cu grijă și precauție doar în fața celor care știu să ne conțină, să ne susțină și să ne însoțească. Periferiile le știm și credem că suntem învelișul. Dar de fapt nu este aşa. ”Nu eşti periferia ta. De fapt, periferia este graniţa unde sfârşeşti, ea doar te înconjoară ca un gard. Periferia este locul unde sfârşeşti tu şi începe lumea”. ~ Osho

Ramona Matei

Am experiență în domeniul psihologiei și sociologiei. M.A. Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere  Psihologică. Am formare profesională ca și consilier psihologic cu drept de liberă practică în specialitatea Evaluare și consiliere experienţială individuală şi de grup, dezvoltare personală individuală şi de grup, psiholog clinician. Competenţe în analiză transgeneraţională unificatoare, psihoterapia copilului, cuplului şi a familiei, consiliere educaţională, psihopatologie şi terapie socială, hipnoza clinică și ericksoniană, terapii de scurtă durată, tehnici cu suport creativ, psihodiagnoză proiectivă, specialist în terapia afecţiunilor psihosomatice, N.L.P., Analiza Reichiana si terapii corporale somato-analitice.

Am desfășurat activități de cercetare științifică ca psiholog cercetător lucrând  cu copii cu obezitate sau supraponderali si cu familiile acestora. Mi-am consolidat experiența profesională cu practică intensivă în învățământ ca profesor psiholog, consilier școlar și logoped. Sunt trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală, cu competenţe în dramaterapia unificatore, terapii prin dans şi mişcare, art-terapii cu suport expresiv-creativ, improvizaţie creativa. Sunt certificată ca psihoterapeut si trainer specializată in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii.

Echipa noastră

Elian Tololoanca

Medic Rezident Psihiatru

Mircea Matei

Fondator UniVRse

Dacă ai nevoie de consiliere psihologică, de teste psihologice avizate, de psihoterapie sau doar simți nevoia să vorbești cu cineva, te așteptăm la cabinetul nostru

Ce spun clienții nostri

Părerile clienților noștri sunt foarte importante pentru noi și considerăm că te pot ajuta și pe tine

Ramona imi orienteaza subtil dar ferm oglinda prin care ma vad, ma descopar, vad reflexia luminii dar si umbrele mele... descopar viata din mine proiectata in viata din univers si toate acestea cu maiestria unui regizor ce are responsabilitatea dezvaluirii unui scenariu fabulos numit viata.

Catalina B.

Am invatat sa ma cunosc, sa iert, sa ma iubesc, sa ma accept asa cum sunt, sa fiu autentica, sa fiu EU. Am invatat sa iubesc si sa fiu fericita. Am invatat ca pot ORICE. Am invatat sa TRAIESC, iar pentru asta am avut un ghid foarte bun in persoana Ramonei. Mi-ai schimbat complet viata! Multumesc din suflet pentru tot!!!

Miruna

Știam că ai o forță incredibilă, am crezut atâta timp în ea, dar în săptămâna aceea din tabără, m-ai uluit. Ești senzațională și sunt foarte fericită că ești terapeuta și maestra mea. Îți mulțumesc că exiști în viața mea!

Cristina L.