GENEALOGIA
Transformă captivitatea genealogică prin psihoterapie, într-o resursă eliberatoare!
Cunoaşterea la nivel de Sine se poate realiza și prin utilizarea psihogenogramei. Psihogenograma este un instrument minunat, bogat în informații prețioase ale antecesorilor, iar acest gen de cunoaştere trece dincolo de istoria ta personalăde viaţă.
Psihogenograma îți permite să dai un sens trecutului, să îl înţelegi mai bine şi să descoperi că tot ceea ce trăiești, gândești şi faci azi este în legătură cu istoria clanului tău familial.
Vindecarea arborelui genealogic se realizează prin identificarea conflictelor şi dramelor pe care le-ai preluat inconştient de la părinţii şi îngrijitorii tăi. Prin conştientizare ți le alchimizezi înainte să se transforme în boli grave. Conţii la nivel de Sine proprii părinţi, ancestori pe care care nu i-ai întâlnit fizic niciodată, le împlinești visele şi le termini lucrările rămase neîncheiate, ignorându-ți propria misiune personal de viață. Astfel, identifici stările de Victimă, Agresor şi Salvator atât în raport cu tine, cât şi cu cei din jurul tău, şi înveţi cum să ieşi din acestă triadă nevrotică prin asumarea rolului de Adult Matur Emoţional.
Programele sunt înscrise în câmpul tău de conștiință și pot fi ”rescrise” în momentul în care ajungi la un nivel mai înalt de conștiință. Aceste scheme cognitive sunt formate din două componente : informațională și energetică. În cazul vindecarii traumelor pe filonul transgenerațional, în special al celor care pătrund profund în inconștient, sunt necesare interventiile terapeutice.