Articole

Comments: Niciun comentariu

Tabara incepe luni 24 iunie 2019 si se termină sâmbătă, 29 iunie 2019.
Unde se va desfășura tabăra?
Locul taberei este ales cu atentie într-un tărâm magic, cu o puternică încărcătură spirituală, de istorie și legende, o zonă izolată și liniștită, înconjurată de priveliști absolut minunate și aer curat. Departe de tumultul orașelor, cabana este retrasă… într-o oază de verdeață și de liniște, orchestrată de susurul râului Bughea. Este cadru ideal pentru experiențe care ne vor îmbogăți emotional, mental si fizic.

 


Un loc de o frumusețe aparte, la câțiva kilometri de Câmpulung Muscel, Județul Argeș, în comuna Bughea de Jos. O oază de liniște și de spiritualitate, ce se află în interiorul Triunghiul energetic sacru, unde timpul pare să stea pe loc. Cei care ajung pe aceste meleaguri aproape de cer, reușesc să-și găsească liniștea sufletească . Munții și dealurile care ne înconjoară, ne confer cadrul perfect pentru experiențe care ne vor îmbogăți spiritul.
Pe parcursul acestei tabere vom avea ocazia :
– de a ne angaja intr-o călătorie prin dezvoltarea personala, la o plimbare curajoasă spre noi înşine, prin dans, meditație, yoga și exerciții sofrologice
• contactul cu sine insusi, cunoasterea propriei realitati prin dans , meditație și exerciții sofrologice
• refacere conexiunea trup-suflet ,a energiilor și transformarea lor prin mișcare și meditație
• descoperirea energiei interioare
• relaxarea prin meditație
• trairea starii de EU SUNT in Iubirea de Sine
• identificarea Arhetipurilor
• exprimarea naturală a emoțiilor
• conștientizarea dimensiunii infinită a energiei și experienței tale,
• depășirea obstacolelor pe care adesea tu le-ai creat .
Întâlnirea cu esența și conștiința noastră, ne permite să accesăm mai multă Înțelepciune, mai multă Lumină și mai mult din esența noastră Divină.
Rezervari :
În acestă tabără numărul maxim este de 20 de persoane.
Așa că…primul înscris, primul servit !
Rezervarea de loc se face pana pe data de 25 mai, (termen stabilit de proprietarul pensiunii) prin achitarea unui avans în cuantum de 500 lei, în contul: RO97CECEB31630RON4477839
Primul pas ar fi, exprimarea intentiei de participare prin e-mail, dupa care veti primi informatii referitoare la modalitatea de plata.
Pentru 2 sau mai multe persoane înscrise într-un grup, se face o reducere de 10%.
Pretul taberei este de 1685 lei si include:
• 5 nopți de cazare în cameră cu două paturi, baie in camera.
• 3 mese pe zi, fructe diverse pentru gustari, cocktail-uri detoxifiante, deserturi. Toate ingredientele sunt minuțios selectate, majoritatea de proveniență Bio. Băuturile carbogazoase nu sunt acceptate (fără Fanta, Cola, etc.) și nici alte gustări luate pe cont propriu. Propun să facem cură de sănătate ,cu aer curat, mișcare și alimentație sănătoasa și echilibrată.
Răspundem la provocări venite din partea grupurilor sau corporațiilor. Se poate solicita un format special conceput pentru echipă. Acest format de tabară, este conceput cu dorinta de a împartăși împreună momente frumoase, atât în mijlocul naturii cât și în timpul atelierelor și a programelor distractive.
Programul unei zile :
• 08:00-9:00 Antrenament fizic (exercitii fizice pentru eliberarea energiei blocate la nivelul musculaturii, oaselor si a coloanei vertebrale)
• 09:00-10:00 Mic dejun
• 10:00-11:30 Atelier 1
• 11:30-12:00 Pauză de ceai și fructe
• 12:00-13:30 Atelier 2
• 13:30-15:00 Prânz
• 15:00-16:30 Atelier 3
16:30-17:00 Pauză de ceai și fructe
17:00-19:00 Atelier 4
• 19:00-20:00 Cina
• 20:00- 23:00 Activități de recreere
Surpriza constă într-o plimbare într-o poieniță din apropierea Mănăstirii Ciocanu, loc ales de meditație duhovnicească, lîngă Râpa Șoimului O râpă spectaculoasă naturală, aflată în pădurea Ciocanu, întregul decor nu au cum să nu te impresioneze.
Va fi ocazia pașilor în plină conștiință, cu ghidare, unde veți putea analiza trăirile corpului surprins în această mișcare. Mișcarea în plina conștiință ajută la întărirea determinării, a încrederii de sine, a echilibrului intern și fizic, a starii de bine.
Organizatori:
Ramona Matei- psihoterapeut
Cristina Lăzărescu- instructor de dans autorizat
Andreea Matei- sofrolog certificat
Înscrieri :
Cristina 0756.045.510, E-mail: cris.lazarescu@gmail.com
Ramona 0724.049.445, E-mail: ramona.nmatei11@gmail.com,
Despre Dans și Terapia Chakrelor
Dansul este o formă de legatură între Om si Univers. S-a nascut în mod natural, ca o exprimare a ritmului acestei vieți, a vieții din interiorul trupului și sufletului nostru.
Terapia prin mișcare ghidată este o formă de comunicare: între tine și corpul tău, între tine și ceilalți oameni, între tine și sufletul tău, reia contactul conștient cu emotiile stocate la nivel somatic de-a lungul vietii. Emoțiile puternice care nu sunt exprimate în momentul trăirii lor de către ființa umană se pastrează sub forma unor tensiuni musculare la nivelul acelor parți ale corpului legate simbolic de situația traită. Iți deschide sufletul, iți manifestă starea de creator, si trezește Dumnezeul din tine care nu cunoaste altceva decat bucurie si libertate.
Dansul este manifestarea Instinctului Vieții, în evoluția sa către spiritualitate, către identificarea cu ceea ce este nemuritor.
Sofrologia integrează și scoate la lumina conștiintei conținuturile valoroase ale structurilor latente pe care le conținem, pentru a deschide albiile creativitatii, conectează la Divinitate, la bucurie, la energiile vindecătoare necesare transcederii neiertărilor in iubire.
Gândurile, sentimentele și acțiunile sunt manifestări energetice. Pentru a știi cine ești, de ce și cum gândești, simți și te comporți într-un anumit fel, trebuie să-ți cunoști propria persoană și din punct de vedere energetic.
Cele șapte chakre ale corpului omenesc prelucrează și distribuie energia. Terapia chakrelor ajută la deblocarea și curățarea blocajelor energetice. Există o linie simbolică de separare între experiențele senzoriale și viața internă, iar această demarcație se face prin arhetipuri.
Meditația blândă și susținută pe fiecare chakra îți va permite să produci schimbări subtile interioare, la nivel biochimic. Meditația presupune ca tu să-ți oferi libertatea imaginației, libertatea de deschidere către cel mai înalt potențial al propriei naturi. Uneori ești pusă în legătură cu anumite frici ale tale, cu anumite emoții, sentimente. Acestea îți oferă posibilitatea să iei contact cu fiecare, să le confrunți și să elimini fiecare frică, emoție stagnantă sau sentiment neplăcuit, dându-ți șansa de a merge pe calea libertății. Această abordare se manifestă în spiritul unei profunde relaxări, cu răbdare și blândețe a inimii.
Despre Ramona
Experiență în domeniul psihologiei și sociologiei. M.A. Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologică. Consiliere experienţială individuală şi de grup, dezvoltare personală individuală şi de grup, psiholog clinician. Competenţe în analiză transgeneraţională unificatoare, psihoterapia copilului, cuplului şi a familiei, consiliere educaţională, psihopatologie şi terapie socială, hipnoza clinică și ericksoniană, terapii de scurtă durată, tehnici cu suport creativ, psihodiagnoză proiectivă, specialist în terapia afecţiunilor psihosomatice, N.L.P., Analiza Reichiana si terapii corporale somato-analitice.
Despre Cristina
Prima ei dragoste- baletul. A urmat 8 ani de balet in copilarie, a continuat cu 4 ani de dans sportiv, apoi, dupa o pauza in care a descoperit magia de a fi mama, a reluat studiile de balet alaturi de terapia experimentală, iar in ultimii 2 ani a pașit pe drumul tangoului argentinian. Acest drum s-a transformat într-o calatorie neîncetată catre Sinele Interior, un proces de autodescoperire si autodezvolare. Drumul autocunoașterii a fost presărat de aprofundarea terapiilor complementare precum Reiki, terapia florala Bach, hipnoza. În prezent este instructor de dans autorizat de Ministerul Educației Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.
Despre Andreea
Sofrolog certificat RNCP, cu experienta in organizare de evenimente pe tema „Bunastarea si sanatatea individului in viata cotidiana”, Andreea a urmat cursuri de sofrologie la Institutul de Formare in Sophrologie din Paris (Catherine Aliotta ) si are la baza studii in Economie si Psihologie (Paris 1 Panthéon Sorbonne, Paris-Decartes).
Pe lângă ședințe individuale de sofrologie pe care le sustine, Andreea propune ateliere fie in companii, fie in alte locatii in Paris, de bunastare a individului in colaborare cu specialisti ai medicinei alternative si cu Asociatia Fabrica Spinoza. Cu ocazia Conferintei anuale „Tech Days” sustinuta de Microsoft, Andreea a contribuit la organizarea unui atelier „Well-being at work” in 2017.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.