23 oct. 2018

Articole

Comments: Niciun comentariu

Un seminar susținut de Ramona Matei și Cristina Lăzărescu despre…

Terapia prin dans

Dansul este o formă de legatură între Om si Univers. S-a nascut în mod natural, ca o exprimare a ritmului acestei vieți, a vieții din interiorul trupului și sufletului nostru. Iți deschide sufletul, iți manifestă starea de creator, si trezește Dumnezeul din tine care nu cunoaste altceva decat bucurie si libertate.
Dansul conectează la Divinitate, la bucurie, la energiile vindecătoare necesare transcederii neiertărilor in iubire.
Dansul este manifestarea Instinctului Vieții, în evoluția sa către spiritualitate, către identificarea cu ceea ce este nemuritor.

Terapia Chakrelor

Cele șapte chakre ale corpului omenesc prelucrează și distribuie energia. Terapia chakrelor ajută la deblocarea și curățarea blocajelor energetice. Meditația blândă și susținută pe fiecare chakra îți va permite să produci schimbări subtile interioare, la nivel biochimic. Meditația presupune ca tu să-ți oferi libertatea imaginației, libertatea de deschidere către cel mai înalt potențial al propriei naturi. Uneori ești pusă în legătură cu anumite frici ale tale, cu anumite emoții, sentimente. Acestea îți oferă posibilitatea să iei contact cu fiecare, să le confrunți și să elimini fiecare frică, emoție stagnantă sau sentiment neplăcuit, dându-ți șansa de a merge pe calea libertății.

Beneficiile seminarului:
– refacerea conexiunii trup-suflet
– deblocarea energiilor și transformarea lor prin dans și meditație
– descoperirea feminității interioare
– relaxarea prin meditație
– trairea stării de EU SUNT în Iubirea de Sine
– identificarea Arhetipurilor
– exprimarea naturală a emoțiilor

Perioada: Vă așteptăm începând cu 03.11.2018, la fiecare doua săptămâni.

Locație: Str. Dumitru Zosima nr. 38, (la mansarda afterschool Garfield )

Înscrieri : Cristina 0756.045.510, Ramona 0724.049.445. Locurile sunt limitate.

Contribuție participare: 150 lei/pers

Durata seminarului: 3 ore (11:00-14:00)

Recomandăm ținută lejeră, de preferat fără încălțări pentru a ne putea conecta mai bine.

Traineri:
– Ramona Matei, psihoterapeut
– Cristina Lăzărescu, instructor dans

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Ramona Matei

Experiență în domeniul psihologiei și sociologiei. M.A. Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologică. Competenţe în analiză transgeneraţională unificatoare, psihoterapia copilului, cuplului şi a familiei, consiliere educaţională, psihopatologie şi terapie socială, hipnoza clinică și ericksoniană, terapii de scurtă durată, tehnici cu suport creativ, psihodiagnoză proiectivă, specialist în terapia afecţiunilor psihosomatice, N.L.P., Analiza Reichiana si terapii corporale somato-analitice.

Cristina Lăzărescu

Prima ei dragoste- baletul. A urmat 8 ani de balet în copilărie, a continuat cu 4 ani de dans sportiv, apoi, dupa o pauză în care a descoperit magia de a fi mama, a reluat studiile de balet alături de terapia experimentală, iar în ultimii 2 ani a pașit pe drumul tangoului argentinian. Acest drum s-a transformat într-o calatorie neîncetată către Sinele Interior, un proces de autodescoperire și autodezvoltare. Drumul autocunoașterii a fost presărat de aprofundarea terapiilor complementare precum Reiki, terapia florală Bach, hipnoza. În prezent este instructor de dans autorizat de Ministerul Educației Naţionale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.